Pakualaman Buka Pendhaftaran Khitanan Massal Gratis

oleh -602 Dilihat
KHITANAN massal Pengetan Hadeging Kadipaten Pakualaman ke-216 tahun Jawa. (joglomataram/pakualaman)

JogloMataram.Com – Pakualaman mbuka pendaftaran khitanan massal gratis kanggo masarakat umum.

Khitanan massal minangka pengetan Hadeging Kadipaten Pura Pakualaman kaping 217 taun jawa iki bakal dikepyaake dina Rabu 21 Juni 2023.

Khitanan massal iki uga saperangan saka kagiatan Darma Mulyarja wujud kawigatenan Kadipaten Pakualaman ing babagan sosial lan kasehatan.

Masarakat sing arep melu khitanan massal gratis bisa ngisi formulir ing .

PAWARTOS LIYANE: Rerangke Pengetan Milad Kaping 80, UII Nganaake Festival Seni

Sawise ngisi formulir cara online pasarta bakal nampa informasi babagan khitanan massal saka pesan singkat whatsapp.

Pendaftaran khitanan massal gratis ditutup dina Ahad tanggal 18 Juni 2023.

Khitanan massal iki dilaksanaake nganggo metode konvensional modern.

PAWARTOS LIYANE: Akeh Wong Sugih Ngaku Kesrakat, Mesthine Wirang

Supaya ora ngganggu kinerja dokter panitia ora ngolehake wong tua melu mlebu ing ruang khitanan.

Pengetan Hadeging Kadipaten Pura Pakualaman iki diadani minangka wujud ngaleksanaake amanat UU Keistimewaan DIY No.13 Tahun 2012.

Kuwi kabeh mau wujud panyengkuyung lan tanggung jawab Kasultanan lan Kadipaten njaga sarta ngembangake budaya Ngayogyakarta warisan budaya bangsa.

Pakualaman ngajak masarakat nyengkuyung adicara Pengetan Hadeging Kadipaten Pura Pakualaman kaping 211 masehi nganti titi wanci tanggal 22 Juni 2023. (*)

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *